”Lotsen” är nu Intranät

Skärmavbild 2012-11-27 kl. 09.52.52

Lotsen finns inte längre men vi kommunen har ett nytt Intranät. Om du inte redan har detta Intranät som startsida på den tunna klient som du har tillgång till så kan man anmäla det till Helpdesk. På lokala datorer så måsta man ställa in Intranätet som startsida själv.
Vill du logga in på Intranätet från en Mac eller en iPad så går du in på följande adress: intranat.stenungsund.se

Varför skall jag då ha Intranätet som startsida? Jo, för här finns information för alla kommunens anställda. Det kan handla om påminnelser, annan information, platsannonser och vad som är aktuellt i kommunen. Det är också via Stenungsunds Kommuns Intranät du hittar de formulär där du kan göra din felanmälan till Helpdesk.

Med andra ord en bra sida för att hålla sig uppdaterad!

 

 

Comments are closed.